Particulieren

U staat bij ons niet alleen met woorden maar ook metterdaad centraal. Wij zoeken samen met u naar heldere, eerlijke en intelligente oplossingen voor uw financiële huishouding, dan bedoelen we alleen de beste en noodzakelijke producten in hun onderlinge samenhang. 1+ 1= 3. Wij inventariseren eerst wat u al heeft en wat uw wensen zijn.

 Lees meer..

Ondernemers

We kunnen u veel toegevoegde waarde en tips geven in een adviesgesprek, echter de eerste verdienste is een goede dekking voor een heel voordelige prijs. Een nauwkeurige indictie kunnen we u in een minuut telefonisch doorgeven. Dan weet u of een afspraak interessant voor u is. Alle zaken die van belang zijn voor een ondernemer kunnen in een gesprek aan de orde komen. Voor het kleinbedrijf eindelijk betaalbare oplossingen: 

Lees meer..

Wat kosten mijn verzekeringen?

Ondernemers

Eenmansbedrijven en ZZP-ers zijn het hart van de economie met  hardwerkende mensen waar nauwelijks bij wet iets voor is geregeld.
Het zijn mensen die lef hebben getoond door voor zichzelf te beginnen, maar willen het liefst met hun vak bezig zijn en de rompslomp betaalbaar uit handen geven. Ook willen ze graag hun risico’s afdekken en pensioen regelen maar het kan of mag niet te veel kosten zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Daar hebben wij goed naar geluisterd en hebben ons gespecialiseerd om deze groep van dienst te kunnen zijn.

De 10 succesregels voor de ZZP-er:

 1. Onderscheid je van de rest in kwaliteit en service
 2. Onderzoek of je jouw markt kunt verbreden naar sectoren die minder gevoelig zijn voor crisis of conjunctuur
 3. Zorg voor een goede incassoregeling en rechtsbijstand bij wanbetalers. U hoeft een ander niet te financieren.
 4. Ga netwerken en zorg voor een goede samenwerking, de ZZP-er met het grootste netwerk heeft het minste last in zware tijden.
 5. Denk van te voren na over wat je zou kunnen doen als je omzet sterk terugloopt
 6. Investeer in je ontwikkeling van kennis en kunde
 7. Zorg dat je de administratie en belasting op orde hebt
 8. Bespaar zoveel mogelijk op onnodige of te snelle uitgaven (verzekeringen, bedrijfsauto’s)
 9. Werk aan je acquisitie. Geef je opdrachtgevers meer aandacht. Ze nemen meer tijd voor beslissingen, blijf in beeld.
 10. Straal vertrouwen uit en lever niet te snel in op prijs, kwaliteit moet redelijk betaald worden.

Veel van bovengenoemde zaken kunt u prima zelf regelen als u zich die bewust bent. Wij kunnen u van dienst zijn met advies en kostenbesparingen in het algemeen.
Concreet kunnen we u direct van dienst zijn met:

 • een zeer aantrekkelijke incassoregeling die echt uniek is inclusief vrijwaring van alle gerechtelijke kosten
 • Een zeer scherp verzekeringspakket mn de AOV-verzekering (vaak minder dan de helft van de premie die u gewend bent met toch een betere dekking)
 • Een unieke verzekering tegen inkomensverlies in de AOV ( vanaf € 50,-- per maand!)
 • Een betaalbare en lonende toekomstvoorziening ( veel meer dan pensioen)
 • Een betaalbare nabestaande regeling (vaak maar ca € 20,-- per maand)
 • Betaalbaar en actief meedenkend administratiekantoor met fiscale kennis van zaken
 • Een besparingsonderzoek van uw lopende verzekeringen op dekking en prijs.

 

Tot ziens
Namens het team van Mortgage Venture BV
Jaap der Jager
Directeur

Specialisaties

Over ons

Ervaringen van klanten

Over ons

 • Voor nu, straks en later
  Het heldere besparingsplan moet ook voor de langere termijn passend zijn. Daarom werken we met eenvoudige, voordelige losse producten die met elkaar in verband staan. Geen ingewikkelde gemengde producten de onduidelijk en onwenselijk zijn en bovendien moeilijk bij te sturen. Een doel per product. Dan heb je zuivere en voordelige bouwstenen.
 • Sparen in Box 1 of Box 3
  Hierin hebben we ook een duidelijke stellingname:Box 3 is echt geld, waarmee je kunt doen wat je wilt. Box 1 is niet altijd slecht maar meestal zijn de nadelen groter dan de voordelen. Een veel voorkomend misverstand bij klanten is dat een lijfrentekapitaal beschikbaar is op de einddatum. Niets is minder waar, het dien als rekengrootheid voor een levenslange belaste uitkering van een teleurstellend laag bedrag. Bovendien is de uitkering (deels) verloren voor de nabestaande bij overlijden. 
 • Onze bedrijfsfilosofie
  Wij zijn er op uit om uw situatie duidelijk en in heldere taal in beeld te brengen en oplossingen aan te dragen. Wij vatten graag kort en bondig samen tot de kern van de situatie en de oplossingen die wij aandragen. Veel problemen die in het verleden zijn ontstaan, zijn voor een belangrijk deel veroorzaakt door onduidelijke producten, verborgen kosten en producten die elkaar overlappen.
 • De (leven)hypotheek en de woekerpolis
  Er lopen heel veel hypotheken met een woekerpolis. U denkt toch niet dat we daar weinig mee kunnen omdat de polis gekoppeld zit aan de hypotheek toch? Dat is een misverstand! Dat kan juist heel goed.. Wist u dat de meest radicale oplossing de beste is? U lost dan veel meer af met 100% zekerheid en vaak betaalt u ook nog minder. Het probleem van teveel restschuld, teveel risico en te veel betalen hebben we dan samen mooi opgelost. Wij horen het wel als u zovèr bent.

Ervaringen van klanten