Probleem oplossing

Er zijn veel vragen en problemen die zich kunnen voordoen die niet precies in het kader van financieel advies vallen, maar wel bij totaaladvies horen. We komen veel klanten met allerlei vragen en problemen tegen die eerst opgelost moeten worden voordat we verder kunnen gaan.

We denken aan problemen met banken en verzekeraars, die  (nog) niet mee willen werken, wat zeer belastend kan zijn voor de consument of ondernemer.

Ook kan een (ex) partner dwarsliggen, waardoor belangrijke aanpassingen niet door kunnen gaan. Of wat dacht u van een betalingsprobleem met de belastingdienst of bank? Allemaal vraagstukken die een goede uitvoering  of verbetering  van uw financiële heden en toekomst in de weg kunnen staan.

Wij hebben ervaring in bemiddeling om te komen tot een goede oplossing. Kom maar eens langs, we kunnen u in ieder geval op weg helpen.

 

Specialisaties

Over ons

Ervaringen van klanten

Over ons

 • Voor nu, straks en later
  Het heldere besparingsplan moet ook voor de langere termijn passend zijn. Daarom werken we met eenvoudige, voordelige losse producten die met elkaar in verband staan. Geen ingewikkelde gemengde producten de onduidelijk en onwenselijk zijn en bovendien moeilijk bij te sturen. Een doel per product. Dan heb je zuivere en voordelige bouwstenen.
 • De (leven)hypotheek en de woekerpolis
  Er lopen heel veel hypotheken met een woekerpolis. U denkt toch niet dat we daar weinig mee kunnen omdat de polis gekoppeld zit aan de hypotheek toch? Dat is een misverstand! Dat kan juist heel goed.. Wist u dat de meest radicale oplossing de beste is? U lost dan veel meer af met 100% zekerheid en vaak betaalt u ook nog minder. Het probleem van teveel restschuld, teveel risico en te veel betalen hebben we dan samen mooi opgelost. Wij horen het wel als u zovèr bent.
 • Sparen in Box 1 of Box 3
  Hierin hebben we ook een duidelijke stellingname:Box 3 is echt geld, waarmee je kunt doen wat je wilt. Box 1 is niet altijd slecht maar meestal zijn de nadelen groter dan de voordelen. Een veel voorkomend misverstand bij klanten is dat een lijfrentekapitaal beschikbaar is op de einddatum. Niets is minder waar, het dien als rekengrootheid voor een levenslange belaste uitkering van een teleurstellend laag bedrag. Bovendien is de uitkering (deels) verloren voor de nabestaande bij overlijden. 
 • Onze bedrijfsfilosofie
  Wij zijn er op uit om uw situatie duidelijk en in heldere taal in beeld te brengen en oplossingen aan te dragen. Wij vatten graag kort en bondig samen tot de kern van de situatie en de oplossingen die wij aandragen. Veel problemen die in het verleden zijn ontstaan, zijn voor een belangrijk deel veroorzaakt door onduidelijke producten, verborgen kosten en producten die elkaar overlappen.

Ervaringen van klanten